• 1404 يکشنبه 24 فروردين
روزنامه در یک نگاه
امکانات
روزنامه در یک نگاه دریافت همه صفحات
تبلیغات
fhk; whnvhj بانک ملی بیمه ملت

30 شماره آخر

  • شماره 6016 -
  • 1404 شنبه 23 فروردين

پشتيباني قاطع انجمن اسلامي مدرسين دانشگاه‌ها از سياست خارجي دولت در مذاكره و تنش‌زدايي

به نام خدا
ملت شريف و سرافراز ايران، در اين برهه از تاريخ ميهن عزيزمان، كه به رغم اختلاف رويكردهاي سياسي، زمينه گفت‌وگو و تعامل در عرصه بين‌المللي فراهم آمده، ما ضمن درك پيچيدگي‌ها و چالش‌هاي پيش روي كشور، بر اين باوريم كه تلاش همه نيروهاي سياسي بايد معطوف به يافتن راهكارهاي صلح‌آميز و مبتني بر منافع ملي باشد. از اين رو، ضمن اعلام پشتيباني قاطع از سياست خارجي دولت جمهوري اسلامي ايران در مذاكرات پيش رو با ايالات متحده امريكا، بر اين نكته تاكيد مي‌كنيم كه تحقق اهداف ملي و حفظ منافع عاليه كشور، مستلزم وحدت كلمه، همدلي و هم‌افزايي تمامي نيروها و اقشار جامعه است.
ما معتقديم كه تيم مذاكره‌كننده، با اتكا به خرد جمعي، درايت سياسي و در نظر گرفتن تجارب پيشين و مصالح بلندمدت ملت ايران، گام در اين مسير نهاده است. موفقيت اين مذاكرات، كه مي‌تواند زمينه‌ساز كاهش تنش‌ها، رفع تهديدهاي خارجي و تحريم‌هاي ظالمانه و گشايش درهاي تعامل سازنده با جهان باشد، نيازمند حمايت و پشتيباني يكپارچه از سوي تمامي دلسوزان ايران است.
انجمن اسلامي مدرسين دانشگاه‌ها از تمامي احزاب، گروه‌ها، شخصيت‌هاي سياسي و آحاد ملت شريف ايران دعوت مي‌نمايد تا با كنار گذاشتن اختلافات و منافع حزبي و جناحي، در اين مقطع حساس با صداي واحد تيم مذاكره‌كننده را در انجام ماموريت خطير خود ياري رسانند و فضايي سرشار از اعتماد و اميد به آينده را در كشور بگسترانند و با پشتيباني از اقدام مسوولان و دستگاه ديپلماسي كشور و تيم مذاكره‌كننده و حمايت از تنش‌زدايي در جهت دور كردن سايه جنگ از كشور بكوشند و جريان‌هاي افراطي صهيونيستي و برخي جريانات راديكال داخلي را، كه به جاي حل مسائل سعي در ايجاد تقابل و درگيري دارند، نااميد سازند.
از وزير امور خارجه و ديگر اعضاي هيات مذاكره‌كننده ايران نيز انتظار داريم بدون اثرپذيري از فضاسازي دست‌هاي پيدا و پنهان داخلي و خارجي كه درصدد مانع تراشي در مسير تعاملات سازنده هستند، تنها و تنها تأمين منافع ملي ايران را درنظر داشته باشند.
در اين شرايط همبستگي ملي و هم‌افزايي، قوي‌ترين سلاح ما در برابر چالش‌ها و كليد دستيابي به ايراني آباد، آزاد و سربلند خواهد بود.
پيروز باد ايران، سربلند باد ملت شريف ايران، 
انجمن اسلامي مدرسين دانشگاه‌ها
۲۲ فروردين ۱۴۰۴

ارسال دیدگاه شما

ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
عنوان صفحه‌ها
کارتون
کارتون