اخبار
مرگ دلخراش دختربچه مهابادي زير چرخهاي بيل الكتريكي
مدير شبكه بهداشت و درمان مهاباد گفت: «دختربچه پنج ساله اهل اين شهرستان بر اثر بياحتياطي راننده بيل مكانيكي جان باخت.» اميد صادق اميري، مدير شبكه بهداشت و درمان مهاباد گفت: «بر اثر بياحتياطي راننده، يك دستگاه بيل مكانيكي با دختربچه پنج ساله برخورد كرد كه مردم حاضر در محل اين دختربچه را كه جراحت شديد داشت به بيمارستان امام خميني منتقل كردند.» او گفت: «در بخش اورژانس بيمارستان هم اقدامات اوليه درماني براي او انجام شد و به دليل شدت جراحت به نواحي حساس بدن، به اتاق عمل فرستاده شد.» مدير شبكه بهداشت و درمان مهاباد گفت: «با توجه به تلاشهاي كادر درمان و پزشكي بيمارستان امام خميني مهاباد و اقدامات احياي قلبي عروقي (سيپيآر) به دليل شدت جراحت وارده اين دختربچه جان خود را از دست داد.»
او از والدين خواست هنگام فعاليت ادوات و خودروهاي سنگين ساختمانسازي در يك محله بيشتر در زمينه تردد كودكان خردسال خود حساسيت به خرج دهند تا شاهد چنين رويدادهاي ناخوشايندي نباشيم.
آبان ماه نيز كودك چهار ساله در روستاي درياس مهاباد توسط خودرو سرويس مدارس كه يك مينيبوس فيات بود، زير گرفته شد و به علت شدت جراحت فوت كرده است.
ايست قلبي متخصص طب اورژانس مشهد
مدير روابط عمومي سازمان نظام پزشكي مشهد در ارتباط با علت فوت دكتر سميه آبياري، متخصص طب اورژانس در مشهد توضيح داد. دو شب پيش خبري در شبكههاي اجتماعي منتشر شد كه دكتر سميه آبياري، متخصص طب اورژانس و استاد دانشگاه به دنبال فحاشي و توهين يكي از همراهان بيمار، دچار حمله قلبي شده و درگذشته است.
مسعود زحمتكش با اشاره به درگذشت يك پزشك در مشهد عنوان كرد: «مرحومه دكتر سميه آبياري از متخصصان طب اورژانس در مشهد بودند كه چند شب قبل در درمانگاه فدك مشهد درگذشتند.»
او با تاييد جدال لفظي و فحاشي همراهان بيمار نسبت به اين پزشك گفت: «چنين اتفاقي در محل كار ايشان رخ داده است، اما براي اينكه اعلام شود علت ايست قلبي و فوت ايشان به اين علت بوده است يا خير، منتظر پاسخ پزشكي قانوني هستيم.» زحمتكش در ارتباط با اطلاعات تكميلي پيرامون اين حادثه گفت: «از قرار معلوم و چند روز پيش از درگذشت دكتر آبيار، پدر ايشان فوت شده بودند و با توجه به شرايط كنوني خانواده، اطلاعات كاملتر از دليل درگذشت ايشان، طي روزهاي آتي مشخص و اطلاعرساني خواهد شد.» گفتني است؛ دو شب پيش خبري در شبكههاي اجتماعي منتشر شد كه دكتر سميه آبياري، متخصص طب اورژانس و استاد دانشگاه به دنبال فحاشي و توهين يكي از همراهان بيمار، دچار حمله قلبي شده و درگذشته است.
سقوط مرگبار دختر جوان ازبرج در يك ميهماني
به دنبال سقوط مرگبار دختر جوان از برج مسكوني شمال تهران در جريان ميهماني مختلط، تحقيقات تيم جنايي آغاز شد. آبانماه امسال، مرگ مشكوك دختر جواني در شمال تهران، به قاضي محسن اختياري؛ بازپرس ويژه قتل شعبه اول دادسراي امور جنايي گزارش داده شد. با اعلام اين خبر، تيم تحقيق با دستور بازپرس جنايي راهي محل حادثه شدند و جسد دختر جواني را مشاهده كردند كه از بالكن طبقه بيستم يك برج مسكوني سقوط كرده بود؛ بررسيهاي اوليه نيز نشان ميداد كه متوفي در جريان يك ميهماني مختلط دچار حادثه شده است. بدين ترتيب تيم جنايي پاي در ساختمان گذاشتند، اما هنگامي كه قصد داشتند وارد اتاقي كه در آن بالكن قرار داشت، شوند با درب بسته مواجه شدند و آن را شكستند. تحقيقات ابتدايي حكايت از آن داشت؛ دختر جوان كه به خاطر مصرف مشروبات الكلي از مشكلات روحي و رواني رنج ميبرده و مواد مخدر نيز مصرف ميكرده به دلايل نامشخصي وارد اتاق شده و پس از اينكه درب را قفل كرده به بالكن رفته و خودكشي كرده است، در ادامه نيز افرادي كه در ميهماني حضور داشتند پس از اين حادثه متواري شدند. تيم تحقيق در ادامه صاحبخانهاي را كه در آن ميهماني برگزار شده بود، هدف تحقيق قرار دادند و از بازپرس جنايي نيز ماموريت يافتند با اقدامات اطلاعاتي بررسيهاي خود را در رابطه با اين پرونده ادامه دهند. جسد متوفيه براي معاينات دقيقتر به پزشكي قانوني منتقل شد و تحقيقات همچنان ادامه دارد.
كلاهبردار حرفهاي مترو و بيآرتي دستگير شد
رييس پليس آگاهي پايتخت گفت: «كلاهبردار حرفهاي مترو و بيآرتي با استفاده از كارتهاي مسروقه دستگير شد.» علي وليپورگودرزي در اين باره گفت: «كارآگاهان پايگاه پنجم پليس آگاهي تهران بزرگ در پي دستگيري يك كلاهبردار حرفهاي كه با استفاده از كارتهاي عابر بانك مسروقه از مسافران مترو و ايستگاههاي بيآرتي سرقت ميكرد، اقدامات خود را آغاز كردند.» او گفت: «تحقيقات ابتدايي حكايت از آن داشت، متهم اين پرونده با مراجعه به پايانههاي مسافربري و ايستگاههاي مترو، به ويژه در ساعات شلوغ، خود را به عنوان فردي دلسوز و كمككار معرفي ميكرد و سپس با ايجاد حواسپرتي براي مسافران، كارتهاي بانكي آنها را تعويض و با استفاده از رمز كارت، مبالغي را از حسابشان برداشت كرده است.» بررسيهاي بيشتر نيز نشان داد متهم اغلب افراد مسن، كمسواد يا بيسوادي را كه براي خريد بليت يا شارژ كارت خود به كمك نياز داشتند، هدف قرار ميداد و با ايجاد حواسپرتي، كارت بانكي فرد را تعويض كرده و با استفاده از رمز كارت، مبالغ مورد نظر را برداشت ميكرد. رييس پليس آگاهي پايتخت گفت: «در برخي موارد نيز متهم مبالغ سرقت شده را به كارتهاي بانكي ديگري منتقل ميكرد تا رديابي او دشوار شود.»