رهايي موقت رافينيا از يك محروميت بزرگ
داور رفتار زشت ستاره برزيلي را لو نداد!
رافينيا كه به دليل عصبانيت از داور پس از تساوي بارسلونا مقابل رئال بتيس اظهاراتي جنجالي به زبان آورده بود از محروميت فرار كرد.
گزارشها حاكي از آن است كه رافينيا فوق ستاره بارسلونا كه به دليل عصبانيت شديد خود نسبت به داور در جريان تساوي بارسا مقابل رئال بتيس از كلمات زشتي استفاده كرده بود فعلا از محروميت نجات يافته است.
به گزارش روزنامه اعتماد و به نقل از سايت GOAL، نكته اصلي اين است كه در گزارش داور به اين حادثه اشارهاي نشده است.
پس از باخت 2-يك لوس بلانكوس مقابل والنسيا، بارسلونا در برابر رئال بتيس اين شانس عالي را داشت تا خودش را به راحتي از رئالمادريد در رقابت قهرماني جلو بيندازد. با اين حال، بلوگرانا با تساوي يك-يك مقابل شاگردان پلگريني متوقف شد.
بارسلونا در اين بازي خيلي زود به گل برتري دست پيدا كرد، اما بتيس موفق شد در همان نيمه نخست گل تساوي را به ثمر برساند. بارسلونا در ادامه نتوانست دروازه تيم سختكوش بتيس را با وجود موقعيتهاي خوب گلزني باز كند تا در نهايت دو امتياز بسيار ارزشمند را در راه رسيدن به مقام قهرماني لاليگا در رقابت با رئال مادريد از دست بدهد.
در جريان اين رويارويي، رافينيا در يك طغيان خشمگين عليه داور گيل مانزانو و داور خط بعد از اينكه داور به اين بازيكن برزيلي گفت «خفه شو»، مشاهده شد. رافينيا وقتي اين جمله را از دهان داور شنيد كلمات زشتي عليه او به كار برد و اقدام به خشونت فيزيكي كرد.
نشريه اسپانيايي موندو دپورتيوو اكنون فاش كرده است كه رافينيا با تحريم يا محروميت احتمالي روبهرو نخواهد شد، زيرا اين حادثه توسط داور مسابقه مانزانو در يادداشتهاي بازياش ذكر نشده است. بنابراين تا زماني كه تيم سومي اين موضوع را مطرح نكند يا كميته انضباطي RFEF وارد عمل نشود، امكان تحريم اين بازيكن وجود ندارد.
مارك آندره تراشتگن، كاپيتان بارسلونا و هانسي فليك، سرمربي بارسلونا، حين حمله به داور خط نگهدار، سعي كردند رافينيا را آرام كنند، اما برزيلي خشمگين با او برخورد فيزيكي و كلامي كرد و اين موضوع باعث ايجاد سوال در مورد تحقيقات داخلي باشگاه شد.
بارسلونا به دنبال كسب سومين سهگانه خود است، زيرا در هر سه رقابت زنده مانده است. ليگ قهرمانان اروپا، لاليگا و كوپادلري.
رافينيا احتمالا در روز چهارشنبه، 9 آوريل، زماني كه بارسا در بازي رفت مرحله يكچهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا به مصاف بوروسيا دورتموند ميرود، از ابتدا در تركيب آبياناريها به ميدان خواهد رفت.