واعظي عضو سابق دولت يازدهم و دوازدهم:
حكمراني خوب ايجاب ميكند كه صداي مردم با دقت شنيده شود
عضو سابق دولت يازدهم و دوازدهم گفت: در مواجهه با وضعيت و نارساييهاي فعلي، تلاش شبانهروزي يك تكليف ملي است. حكمراني خوب ايجاب ميكند تا صداي مردم بيشتر و با دقت شنيده شده و مطالبات در چارچوب قانون اساسي مردم محقق شود.
محمود واعظي، رييس دفتر رييسجمهور در دولت دوازدهم در رابطه با پشت پرده كارشكنيهاي مخالفان دولت از شايعاتي همچون استعفاي رييسجمهور تا ماجراي استيضاح رييسجمهور و اعضاي كابينه تصريح كرد: اشاعه خبر جعلي استعفاي رييسجمهور، ابتدا از سوي منافقين و گروههاي اپوزيسيون خارجنشين، در راستاي تضعيف و تخريب كليت نظام طراحي شده و هدف اين دروغپردازيها تنها آقاي پزشكيان و دولت او نيست. متاسفانه گروهي تندرو كه از آغاز فعاليت آقاي پزشكيان و دولت چهاردهم با ايشان مخالفت كردهاند، اين ايده وارداتي را تبليغ و گسترش دادند. اين گروه اقليت بهرغم ادعاي تبعيت از ولي فقيه، حتي در زمانه فعلي كه مقام معظم رهبري به شكل ملي از دولت آقاي پزشكيان حمايت ميكنند، به تخريب و تضعيف دولت و شخص آقاي پزشكيان ادامه ميدهند. اين تخريب و تضعيف دولت به عبارتي تضعيف نظام و كشور و خطاي غيرقابل بخششي است. وي افزود: بنابراين انتشار گسترده موضوع استعفاي رييسجمهور، جنگ رواني طراحي شده در خارج از كشور در راستاي نااميد كردن مردم از طريق متزلزل نشان دادن دولت براي مردم است. در صورتي كه اين موضوع خالي از واقعيت و از سوي آقاي رييسجمهور طرح نشده است. اين مباحث وارداتي است كه متاسفانه توسط برخي جريانهاي تندرو گسترش پيدا كرده و ميكند. اين عضو حزب اعتدال و توسعه در رابطه با تلاش برخي براي تحريك نارضايتيها و تكرار وقايع سال ۹۶، عنوان كرد: در مواجهه با وضعيت و نارساييهاي فعلي، تلاش شبانهروزي يك تكليف ملي است و علاوه بر وظيفه سنگين دولت براي گشايش گرهها، قوه مقننه، قوه قضاييه و تمامي نهادهاي حاكميتي جمهوري اسلامي ايران و حتي رسانهها موظفند اهتمامي مجدانه لحاظ كنند تا جملگي طراحيها و اقدامات عمليشان در جهت افزايش رضايت بيشتر مردم و بسط امنيت ملي و توسعه كشور باشد. حكمراني خوب ايجاب ميكند تا صداي مردم بيشتر و با دقت شنيده شده و مطالبات در چارچوب قانون اساسي مردم محقق شود. توجه به اين نكته ضروري است.
با تفاهم ميان دولت و مجلس، اصرار بر اجراي قانون حجاب به تاخير افتاد
وي ادامه داد: با تفاهم ميان دولت و مجلس، اصرار بر اجراي قانون حجاب به تاخير افتاد و اين اصلاح منطقي در راستاي توجه به مطالبه و خواست مردم صورت گرفته است. موضوع فيلترينگ هم يكي ديگر از موضوعاتي است كه اقليت تندرو بر استمرار بينتيجه آن تاكيد دارند، اما سران قوا و شوراي عالي فضاي مجازي براي پاسخ به اين مطالبه اجتماعي گامهايي مثبت در اين راستا برداشتهاند. اگر گامهاي بعدي هم سريعتر برداشته شود، موجب رضايتبخشي از اقشار مردم خواهد شد. قائممقام حزب اعتدل و توسعه با بيان اينكه موضوع معيشت و اقتصاد نيز با تحريمهاي ظالمانه و تبادلات بين بانكي با بانكهاي خارجي (افايتياف) ارتباط دارد، اظهار كرد: خوشبختانه دولت تمايل دارد تا ارتباط با كشورهاي اروپايي و مذاكرات با گروه 1+5 را مجددا در دستور كار قرار دهد و اين اقدام سازندهاي است و فاكتور جديدي كه به وضعيت كنوني افزوده شده، روي كار آمدن مجدد ترامپ است. بهزعم بنده دولت حسب ديپلماسي فعال بايد از اين فرصت نهايت بهرهبرداري را داشته باشد. اگر هدف گروههاي توسعهطلب مخرب ثبات منطقهاي و جهاني نظير رژيم صهيونيستي يا تندروهاي داخل امريكا نزاع با ايران باشد و آن را به اولويت اول آقاي ترامپ مبدل سازند، ضروري است مذاكرات با هدف تنشزدايي با غرب و امريكا و احياي مذاكرات هستهاي با كشورهاي پنج به علاوه يك براي لغو تحريمها برنامهريزي شود.
واعظي خاطرنشان كرد: رفع تحريمهاي ظالمانه و ايجاد هماهنگي فيمابين دولت و مجمع تشخيص مصلحت نظام در خصوص دو لايحهاي كه در اين مجمع بلاتكليف مانده، موجب خواهد شد كه محدوديتهاي روابط بانكي با بانكهاي خارجي نيز مرتفع شود. در اين صورت ميتوان اميدوار بود كه گشايشهايي در زمينه معيشت مردم و اقتصاد كشور به وجود آيد. اگر اين موضوعات حل و فصل شود، بسياري از مسائل ديگر نيز قابل حل خواهد بود. در چنين شرايطي با كسب رضايتمندي مردم، دولت موفق ميشود تا به گفتمان وفاق نزديك شود.