• ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۷ بهمن
روزنامه در یک نگاه
امکانات
روزنامه در یک نگاه دریافت همه صفحات
تبلیغات
fhk; whnvhj بانک ملی بیمه ملت

30 شماره آخر

  • شماره 5956 -
  • ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۳ دي

چاقوكشي در مسابقات كشتي استان فارس

برگزاري فوري جلسه انضباطي و دستور وزير

درگيري شديد و چاقوكشي باعث نيمه‌تمام ماندن مسابقات كشتي فرنگي جوانان استان فارس شد.
به گزارش ايسنا، درگيري شديد و چاقوكشي در جريان رقابت‌هاي كشتي فرنگي جوانان استان فارس در شهر كوار باعث نيمه‌تمام ماندن مسابقات شد.
پس از شكست برخي كشتي‌گيران در جريان اين رقابت‌ها جرقه درگيري در سالن مسابقات ميان مربيان و كشتي‌گيران زده شد كه دخالت رييس هيات كشتي فارس و عوامل نيروي انتظامي براي جلوگيري از شدت گرفتن درگيري‌ها را به دنبال داشت، اما در نهايت با هجوم تماشاگران به روي تشك، اين درگيري‌ها شدت گرفت و حضار شاهد بروز صحنه‌هايي زشت در سالن مسابقات همچون چاقوكشي و به كار بردن الفاظ ركيك بودند. در ادامه جمعيت به بيرون سالن هجوم برد و درگيري‌ها در خيابان اطرف ورزشگاه ادامه پيدا كرد.
جدا از بي‌اخلاقي برخي مربيان و كشتي‌گيران كه به درگيري كشيده شد، يكي از دلايل مهم اين اتفاق نامناسب‌ بودن سالن مسابقات براي برگزاري اين رويداد و حضور جمعيت قابل توجه تماشاگران بود كه هيات كشتي فارس نسبت به اين موضوع مهم بي‌توجه بود. 
رييس هيات كشتي استان فارس با عذرخواهي بابت اتفاقات رخ ‌داده از برگزاري فوري جلسه كميته انضباطي براي برخورد با خاطيان خبر داد.
اما در پي اتفاقات رخ داده در مسابقات كشتي جوانان در استان فارس، وزارت ورزش و جوانان خواستار بررسي سريع موضوع و اتخاذ تصميم قاطع و قانوني شد.
پايگاه وزارت ورزش نوشت: در پي ايجاد حواشي و اتفاقات حادث شده در جريان رقابت‌هاي كشتي فرنگي جوانان كشور در شهرستان كوار استان فارس و دستور وزير ورزش و جوانان براي پيگيري موضوع، سيد محمد شروين اسبقيان، معاون توسعه ورزش قهرماني و حرفه‌اي با ارسال نامه‌اي به مديركل ورزش و جوانان استان فارس، از او خواست «نسبت به بررسي سريع‌تر اتفاقات با هماهنگي فدراسيون كشتي و طرح در كميته انضباطي و تصميمات قاطع و قانوني برابر ضوابط و مقررات اقدام شده و نتيجه به اين معاونت جهت استحضار وزير محترم ورزش و جوانان اعلام شود».

ارسال دیدگاه شما

ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
عنوان صفحه‌ها
کارتون
کارتون