پنج شنبه، 28 آبان 1388 - شماره 2107
   
 
صفحه نخست :: روزنامه :: بورس و بازار
نرخ ارز و ديدگاه هاي ناراست
اميرهوشنگ اميني*

در روزنامه وزين اعتماد مورخ 17 آبان ماه جاري مطلبي به عنوان نظر اتاق بازرگاني و صنايع و معادن ايران درباره نرخ ارز چاپ و نشر شده بود که آن را به دقت مرور کردم و تاسف خوردم؛ تاسف از اينکه چنين اظهارنظر بي اساس و نامقبولي به عنوان نظر اتاق بازرگاني و صنايع و معادن ايران که دست کم به ظاهر هم که شده بايد بيش از هر سازمان يا دستگاه ديگري در جريان آثار و تبعات ناشي از تغييرات نرخ ارز بر توليد باشد، عنوان و ارائه شده است. آن هم در زماني که رياست اتاق بر عهده يک اقتصاددان است. از اين رو به نظر مي رسد نظر ارائه شده که عاري از هرگونه توجه لازم به اصول و مباني اقتصاد سياسي است، به طور قطع نظري شخصي است که ناراست به عنوان نظر اتاق بازرگاني و صنايع و معادن ايران چاپ و نشر شده است نه نظر اتاق ايران... بگذريم.

---

براي هدايت اقتصاد، در کليه جوامع اقتصادي از نرخ ارز به عنوان يکي از عمده ترين ابزارهاي سياست پولي، بهره مي جويند. به ويژه در اقتصادهايي که منابع مالي آن، از يک سو و توليد و صادرات آن از سوي ديگر قوياً متاثر از نرخ ارز است.

درباره پيامدهاي ناشي از تغيير تصنعي نرخ ارز يا قدرت خريد پول ملي، بارها گفتارهايي در جرايد، به ويژه نامه اتاق بازرگاني ارائه و عنوان شده است که؛ «همان گونه که کاهش تصنعي نرخ ارز در بلندمدت بارآور زيان هاي جبران ناپذير است، افزايش آن که به بيان ديگر کاهش قدرت خريد پول ملي است به مراتب مصيبت بارتر است، بنابراين از ديد اقتصاد سياسي، به هر دليل، از سوي هر مقام و دستگاهي اعمال شود نابخشودني و در تاريخ تحولات اقتصادي کشور ثبت و به جا خواهد ماند.»

آنچه اين روزها در بيشتر اظهارنظرها و تحليل هاي اقتصادي به آن توجه نمي شود عدم کارايي الگوهاي اقتصادي ويژه اقتصادهاي آزاد در اقتصادهاي متمرکز و بسته دولتي است که نه تنها کارا نيستند، بلکه بارآور نتيجه عکس و زيانبار هستند؛ راستينه يي که حتي در معادله مقداري پول نيز که برخي اقتصاددان ها گهگاه به آن استناد و اشاره مي کنند صدق مي کند.

از جمله همان گونه که در يک اقتصاد آزاد بدون قيد و شرط، تنزيل مجدد پول که در واقع بر اساس داد و ستد بازرگاني انجام مي شود، حجم پول در اختيار بانک متناسب با نيازهاي تجاري افزايش و کاهش مي يابد، انبساط و انقباض پولي خود به خود خودکار مي شود، چنانچه نرخ ارز نيز واقعي محاسبه و تعيين شود (که در سطح ملي انجام آن از وظايف بانک مرکزي است- البته بانک مرکزي مستقل- و در سطح جهاني صندوق بين المللي پول و بانک جهاني) کاهش يا افزايش قدرت خريد پول ملي نيز خودکار و طبيعي خواهد شد. بنا به گفته درست گالبرايت استاد سابق اقتصاد دانشگاه هاروارد و برنده جايزه نوبل؛ «هيچ الگوي اقتصادي واحدي را نمي توان يافت که بتوان از آن حتي در دو اقتصاد روبه رشد، به ويژه دستوري و متمرکز دولتي، پاسخ يکسان دريافت کرد، تا چه رسد به يک اقتصاد آزاد و يک اقتصاد روبه رشد، زيرا بنا به تجربه، هر اقتصادي، الگوي اقتصادي ويژه خود را طلب مي کند.

به طور نمونه در حالي که کاهش تصنعي و مقطعي قدرت خريد پول ملي در اقتصادهاي آزاد و پيشرفته با نرخ تورم پايين توسعه صادرات را در پي دارد، همين فرآيند در اقتصادهاي بسته و متمرکز دولتي با نرخ تورم دورقمي منجر به تشديد تورم شده رويدادهايي به شرح زير را سبب مي شود.

1- افزايش هزينه توليد، ناشي از افزايش هزينه هاي سرمايه گذاري اعم از هزينه هاي ثابت و متغير مانند خريد زمين، ماشين آلات، مواد اوليه و انواع هزينه هاي سرباري، از دستمزد و آب و برق و تلفن گرفته تا هزينه هاي توزيع و... و همچنين تشديد مجدد نرخ تورم و سلب توان رقابت توليدات داخلي با کالاهاي مشابه و توليد خارج، حتي در بازارهاي داخلي

2- کاهش توليد و افزايش واردات- برعکس نظر ارائه شده- و به تبع آن تعطيل واحدهاي توليدي و افزايش نرخ بيکاري که سبب فرار سرمايه، اعم از بزرگ و کوچک و به تبع آن کاهش سرمايه گذاري اعم از داخلي و خارجي مي شود.

3- فرار مغزها، رواج قاچاق و افزايش سهم يارانه ها به قيمت اتلاف سرمايه و ثروت هاي طبيعي و در نهايت منابع ملي از ديگر پيامدهاي افزايش نرخ ارز و به تبع آن تورم است.

و در آخر ايجاد و توسعه فقر همه جانبه و فراگير دولت و ملت و نابودي طبقه متوسط. طبقه يي که بنا به همه تعاريفي که تاکنون از آن به عمل آمده تنها طبقه مولد، آزاده و ستون فقرات کليه جوامع اقتصادي است.

پايان سخن اينکه تعيين و به کارگيري نرخ واقعي ارز نه تنها تا اندازه يي کمک به اصلاح اقتصاد کشور خواهد بود بلکه با توجه به سهم و جايگاه دولت در اقتصاد ملي و هزينه هاي مترتب بر آن موجب کاهش هزينه هاي ريالي دولت و به تبع آن کاهش کسري بودجه و ديسيپلين مالي به ويژه کاهش هزينه توليد و نرخ تورم خواهد شد. در حالي که اولين اثر و حاصل کاهش قدرت خريد پول ملي تشديد تورم است؛ تورمي که خانمان سوز خواهد بود و بنا به قولي مي تواند جامعه را از بنياد نابود سازد.

* مفسر و تحليلگر اقتصاد سياسي
دعواي خودروسازان بر سر کيفيت ال- 90
گروه اقتصادي؛ انگار قرار نيست اختلافات درون دولت پشت پرده حل شود؛ تا ديروز رقابت علي اکبر محرابيان و اسفنديار رحيم مشايي بر سر تعيين رئيس سازمان گسترش و نوسازي صنايع ايران و دعواي وزارت بازرگاني و سازمان تامين اجتماعي نيروهاي مسلح بر سر تصاحب نمايشگاه بين المللي تهران و امروز رد و بدل ادبياتي بي سابقه در بين مديران صنعت کشور.

روز گذشته روابط عمومي ايران خودرو نمابري را فرستاد که طي آن يکي از مديران اين شرکت در پاسخ به همتاي خود در شرکت پارس خودرو مدعي شده بود تندر 90 توليدي اين شرکت باکيفيت تر از تندر 90 پارس خودرو است. از سويي ديگر پارس خودرو مدعي شده تندر 90 اين شرکت چون داراي کيفيت بالايي است به عراق صادر مي شود.

دعواي لفظي مديران اين دو شرکت در حالي به رسانه ها کشيده شده که از ابتداي امسال تا پايان مهرماه ايران خودرو سه هزار و 450 دستگاه و پارس خودرو 10 هزار و 627 دستگاه تندر 90 به توليد رسانده که ايران خودرو نسبت به سال گذشته 80 درصد و پارس خودرو 24 درصد کاهش توليد در اين خودرو داشته اند تا مشتريان در سردرگمي بمانند و رقابت تخريبي دو شرکت دولتي کشور را نظاره گر شوند.

بر اساس قرارداد اوليه ال- 90 که در دولت سيدمحمد خاتمي به امضا رسيد قرار بود شمارگان توليد اين خودرو تا امسال به 300 هزار دستگاه در سال برسد و هرساله مدل جديدي از اين خودرو روانه بازار خودرو شود. اين رقم نه تنها هيچ گاه محقق نشد بلکه با ظهور دولت نهم، قرارداد در ضعيف ترين شکل خود به اجرا درآمد چنين مديريتي افزايش واردات خودرو طي سال هاي گذشته را در پي داشته تا خودروسازان کشور همچنان مشغول توليد خودروهاي قرن بيستمي باشند که تنها در ايران به توليد مي رسند.

نگاهي به آمار تصادفات منجر به مرگ نشان مي دهد اين خودروها به دليل نداشتن قابليت ارتقاي امنيتي بيشترين حوادث مرگبار را به خود اختصاص داده اند تا جايي که کمربند ايمني يکي از اين خودروها نقش بسزايي در مرگ سرنشينان داشته به گونه يي که در تصادفات شديد کمربند ايمني باعث خفگي سرنشينان جلوي اين خودرو شده است.

شکايت از رسانه ها

از سوي ديگر رويه يي که عليرضا طهماسبي وزير برکنارشده دولت نهم در برخورد با رسانه ها در پيش گرفته اين بار از سوي مديران جديد ايران خودرو ادامه مي يابد تا پاي رسانه هاي منتقد به عملکرد صنعت خودرو کشور به دادگاه ها باز شود. طي چند ماه گذشته پس از مطرح شدن موضوع ورشکستگي ايران خودرو، اين شرکت از چندين روزنامه و سايت خبري شکايت کرده تا بار ديگر عدم تعامل با رسانه ها در دستور کار مديران صنعتي کشور قرار گيرد. بنا به گزارش هاي رسيده اين شرکت تاکنون چند رسانه را به دادگاه کشانده تا با محکوم کردن آنها فضاي انتقاد عليه ايران خودرو را با ابزار شکايت و تنبيه کاهش دهد.
عناوين اين صفحه
نرخ ارز و ديدگاه هاي ناراست
دعواي خودروسازان بر سر کيفيت ال- 90
19 ميليون خودرو و موتورسيکلت شماره گذاري شده اند
سود گوشي در جيب قاچاقچيان
اتحاديه ها ناظران واردات هستند
فرمانده پليس راه؛ آزادراه تهران- پرديس ايمني ندارد

اعلام آخرين آمار خودروهاي کشور
19 ميليون خودرو و موتورسيکلت شماره گذاري شده اند
گروه اقتصادي؛ طبق گزارش بيمه مرکزي جمهوري اسلامي ايران تنها 10 درصد از وسايل نقليه موتوري در حال تردد داراي بيمه نامه بدنه هستند. در حالي که مطابق آمار ارائه شده به بيمه مرکزي جمهوري اسلامي ايران، وسايل نقليه شماره گذاري شده تا پايان سال 1387 از تردد 17 ميليون وسيله نقليه موتوري در کشور خبر مي دهد. گزارش پايان سال 87 بيمه مرکزي جمهوري اسلامي ايران نشان مي دهد از 17 ميليون وسيله نقليه تنها 4/1 ميليون مورد آن بيمه نامه بدنه دارند. طبق آمار ارائه شده از سوي بيمه مرکزي جمهوري اسلامي ايران در پايان سال 87 از مجموع 12 ميليون دستگاه اتومبيل و حدود هفت ميليون موتورسيکلت کمتر از 10 درصد اين وسايل نقليه داراي بيمه نامه بدنه هستند. علاوه بر آن آمارهاي درج شده در سالنامه هاي آماري بيمه مرکزي نشان مي دهد ضريب خسارت بيمه بدنه اتومبيل تا سال 1384 کمتر از 60 درصد است و از سال 84 تا 86 به ترتيب 4/67 ، 4/78 و 6/63 درصد بوده است. اين آمار در مقايسه با ضريب خسارت هشداردهنده بيمه شخص ثالث قابل قبول و از ميانگين ضريب کل خسارت هاي بيمه يي نيز تا حدي کمتر است. در همين حال رئيس کل بيمه مرکزي جمهوري اسلامي ايران آزادسازي تعرفه بيمه بدنه را به صلاح مردم مي داند. جواد فرشباف ماهريان در خصوص آزادسازي تعرفه بيمه بدنه گفت؛ اين رشته از رشته هاي سودده بيمه ها است و در اولويت آزادسازي قرار دارد. او در ادامه مي افزايد؛ در حال حاضر 60 درصد پرتفوي صنعت بيمه مربوط به بيمه هاي خودرو است که 13 درصد آن شامل بيمه بدنه و 47 درصد آن مربوط به بيمه نامه شخص ثالث است. او به بازار گسترده تعرفه بيمه بدنه اشاره کرد و گفت؛ 12 ميليون خودرو در کشور وجود دارد اما کمتر از دو ميليون آنها داراي پوشش بيمه بدنه هستند. به همين دليل شوراي عالي بيمه تصويب کرده است تعرفه يکسان شرکت هاي بيمه در مورد بيمه نامه بدنه وسايل نقليه موتوري زميني از ابتداي دي ماه امسال حذف شود. طبق گزارش روابط عمومي بيمه مرکزي جمهوري اسلامي اصلاح نظام تعرفه و آزادسازي برخي از تعرفه ها از ابتداي تيرماه امسال اجرا شده که مرحله نخست آن در مورد بيمه هاي باربري، کشتي و هواپيما از تيرماه سال جاري اجرا شده است. مرحله دوم آن شامل اصلاح و آزادسازي تعرفه رشته بيمه آتش سوزي واحدهاي مسکوني و غيرصنعتي و بيمه مهندسي در هفته اول آبان ماه و بيمه بدنه وسايل نقليه موتوري در بيستم آبان ماه سال جاري در جلسه شوراي عالي بيمه به تصويب رسيد. مصوبه اخير شوراي عالي بيمه در خصوص واگذاري تعيين نرخ بيمه بدنه وسايل نقليه موتوري به هيات مديره شرکت هاي بيمه، فقط شرکت هايي را دربرمي گيرد که حائز ضوابط مندرج در مصوبه باشند و مقادير و معيارهاي تعيين تعرفه آنها قبلاً به بيمه مرکزي اعلام شده باشد. در صورت تخلف موسسه بيمه از مقررات مربوطه، بيمه مرکزي مي تواند اختيار تعيين تعرفه بيمه بدنه را از آن شرکت سلب و آن را به رعايت تعرفه پيش از آزادسازي موظف کند.


سود گوشي در جيب قاچاقچيان
سيتنا؛ تعرفه 25 درصدي واردات گوشي بيشترين سود اين بازار را عايد قاچاقچيان کرده است. ابراهيم درستي رئيس اتحاديه فروشندگان دستگاه هاي صوتي و تصويري اظهار داشت؛ عدم مبارزه جدي با فعالان غيرقانوني از سوي نهادهاي دولتي و گسترش فعاليت قاچاقچيان در بازار باعث شده تمامي شرکت هاي قانوني فعاليت شان را به طور چشمگيري کاهش دهند. رئيس اتحاديه فروشندگان دستگاه هاي صوتي و تصويري و لوازم يدکي تهران معتقد است شرايط فعلي بازار تلفن همراه تنها براي قاچاقچيان سود دارد. وي در ادامه افزود؛ در پي افزايش بي رويه عرضه گوشي هاي قاچاق و استقبال مشتريان از اين نوع گوشي ها به دليل اختلاف قيمت با گوشي هاي گارانتي دار، جايي براي حضور چشمگير فعالان قانوني باقي نمانده است. وي در پايان خاطرنشان کرد؛ تعرفه 25 درصدي واردات گوشي بيشترين سود اين بازار را عايد قاچاقچيان کرده است.


اتحاديه ها ناظران واردات هستند
ايسنا؛ اتحاديه هاي کشوري بستر مناسب براي تعيين قيمت هاي واقعي کالا و بازوي قوي دولت در بحث نظارت و قيمت گذاري هستند. محمدصادق مفتح معاون وزير بازرگاني گفت؛ اتحاديه هاي کشوري در اصلاح ساختار مديريتي اصناف موثرند و دو هدف بزرگ را تعقيب مي کنند؛ اول اينکه به عنوان کميسيون هاي تخصصي شوراي اصناف کشور مطرح هستند و دوم در بحث نظارت بر واردات، بازوان وزارت بازرگاني براي کنترل و نظارت بر واردات به شمار مي روند. وي گفت؛ در مورد خدمات پس از فروش کالاهاي وارداتي نيز اتحاديه هاي کشوري با جديت اعمال نظارت کرده و به عنوان محور برنامه ريزي هاي دولت در بازار حضور قدرتمندي در مراجع تصميم ساز و تصميم گير به ويژه در بحث نظارت و قيمت گذاري خواهند داشت. مفتح خاطرنشان کرد؛ تاکنون 50 اتحاديه کشوري تشکيل شده ولي تنها انتخابات هشت اتحاديه برگزار شده است. قاعدتاً تشکيلات اين اتحاديه ها ملاک نظر ما نيست بلکه ورود آنها به کار عملياتي و نهايي شدن انتخابات آنها مورد پذيرش و رسميت يافتن آنها خواهد بود و اميدواريم هرچه سريع تر اين اتحاديه ها نيز به جمع هشت اتحاديه کشوري ديگر بپيوندند. معاون وزير بازرگاني در ادامه درباره اصلاحيه قانون نظام صنفي نيز گفت؛ وزير بازرگاني با جديت موضوع اصلاح نظام قانون صنفي را پيگيري مي کنند. خوشبختانه بخش زيادي از مشکلات مربوطه در قالب اصلاح قانون در کميسيون هاي دولت حل شده و طبعاً تا رسيدن به مراحل نهايي و بررسي هاي لازم زمان مقطعي را مي برد که اميدواريم هرچه زودتر تقديم مجلس شود.


بهبهاني؛ بدون محاسبه تونل زده اند
فرمانده پليس راه؛ آزادراه تهران- پرديس ايمني ندارد
گروه اقتصادي؛ آزادراه نيمه کاره تهران- پرديس که پنجم خرداد توسط وزير راه و ترابري افتتاح شد در حالي براي دومين بار مسدود اعلام شد که نمايندگان مجلس و پليس راه نسبت به تکميل پروژه و رعايت استانداردهاي ايمني بارها به آقاي وزير هشدار داده بودند و بهبهاني به جاي تکميل پروژه، معتقد بود آزادراه تهران- پرديس از نظر ايمني مشکلي ندارد. در حالي که ايمني اين مسير از ابتداي افتتاح مورد انتقاد پليس راهور ناجا بود به گونه يي که رئيس پليس راهنمايي و رانندگي نيروي انتظامي چندي پيش از مهلت دوماهه به وزارت راه براي رفع مشکلات ايمني آزادراه پرديس خبر داده و تاکيد کرده بود؛ در صورت عدم رفع اين مشکلات پليس از تردد خودروها در اين آزادراه جلوگيري مي کند. حميد بهبهاني که هنوز از موضع خود کوتاه نيامده است درباره تعطيلي آزادراه تهران - پرديس به دليل نقص فني توسط پليس راه کشور به ايسنا گفت؛ قرار بود ساخت تونل را به طور مشترک تمام کنيم اما اکنون به دليل ريزش پيمانکاران مجبورند پنج سانتي متر، پنج سانتي متر آن را تکميل کنند. او با بيان اينکه تکميل 14 متر از مسير مانده است، افزود؛ از نظر طراحي روز اول توجه به سرباره اين تونل نکرده اند که در حال حاضر ريزش تونل موجب گرفتاري شده و تکميل آن کار بسيار سختي است. بهبهاني اظهار کرد؛ ساخت تونل محاسباتي دارد که پيمانکاران روز اول بدون محاسبه تونل زده اند.

نقص اساسي در مسير

در اين زمينه فرمانده پليس راه نيز با بيان اينکه مسير 5/13 کيلومتري آزادراه تهران - پرديس از محدوده پرديس به سمت تهران هنوز به لحاظ عمليات اجرايي تمام نشده و از سوي پيمانکاران تحويل سازمان راهداري و حمل و نقل جاده يي نشده است، اعلام کرد؛ به دليل کامل شدن تونل موجود در مسير کنارگذري به طول يک کيلومتر احداث شده که مسير مذکور داراي نقص اساسي است و از حداقل هاي ايمني برخوردار نيست. به گفته او با هماهنگي وزارت راه و ترابري آزادراه مذکور تا اطلاع ثانوي به منظور اجراي عمليات ايمني سازي مسدود شده است.


روزنامه اعتماد
طراحی و پیاده سازی نرم افزار : شرکت ارتباطات نوین فرانام