يكشنبه، 20 ارديبهشت 1388 - شماره 1947
   
 
صفحه نخست :: روزنامه :: ايران
آغاز سفرهاي انتخاباتي نمايندگان حامي دولت
آقاتهراني؛ بندگي خدا حکم مي کند به فردي راي دهيم که خدا مي خواهد



گروه سياسي؛ نمايندگان حامي دولت هم به سفرهاي انتخاباتي رفتند. هفته گذشته و پس از آغاز تعطيلات دوره يي مجلس هواداران محمود احمدي نژاد در پارلمان کمافي السابق بار سفر بستند اما به جاي بازگشت به حوزه هاي انتخابيه شان راه استان هاي مختلف را پيش گرفتند تا از اين شهر به آن شهر رفته و مردم را به راي دادن به محمود احمدي نژاد تشويق کنند. البته برخي از هواداران پارلماني دولت به حوزه هاي خود بازگشتند اما به جاي استقرار در دفاتر خود در ستاد احمدي نژاد حاضر شدند و به رتق و فتق امور تبليغاتي رئيس دولت متبوع شان پرداختند. در اين راستا بود که مرتضي آقاتهراني معلم اخلاق کابينه و نماينده روحاني تهران عازم اصفهان شد تا طلاب اين شهر را براي حمايت از احمدي نژاد توجيه کند.

عظيمي نماينده تهران به لرستان رفت تا در افتتاح ستادهاي احمدي نژاد سخنراني داشته باشد و در همين راستا سوداني نماينده اهواز ميزبان مجتبي ثمره هاشمي رئيس ستاد انتخابات شد تا زمينه ديدار و گفت وگوي مشاور ارشد پيشين احمدي نژاد را با سران قبايل و شيوخ عرب خوزستان فراهم کند. کائيدي نماينده پلدختر، هادي مقدسي و رحيمي نسب نمايندگان بروجرد و خرم آباد نيز در اين فرصت، ستاد هماهنگي حاميان احمدي نژاد در لرستان را افتتاح کردند.

به اين ترتيب بود که به رغم تعطيلات مجلس، رايحه خوش خدمتي هاي پارلمان بيکار ننشستند و روزهاي پرترافيکي را در ستادهاي انتخاباتي محمود احمدي نژاد گذراندند. يکي از مراسمي که پررنگ تر از همايش هاي انتخاباتي ديگر برگزار شد مراسم افتتاح ستاد هماهنگي حاميان احمدي نژاد در خرم آباد بود.

شعار احمدي گل و احمدي طلا در برخي کشورها

روز گذشته مراسم افتتاح ستاد هماهنگي حاميان احمدي نژاد در لرستان با حضور چشمگير نمايندگان حامي دولت برگزار شد. در اين مراسم عظيمي رئيس ستاد با انتقاد از برخي محافل سياسي و رسانه يي منتقد احمدي نژاد گفت؛ در برخي کشورها احمدي نژاد را به نام احمدي طلا و احمدي گل صدا مي زنند.

به گزارش ايسنا وي با بيان اينکه «احمدي نژاد امريکا را به زمين زده و خردشدن دنده هاي امريکا را شاهد هستيم»، گفت؛ «برخي ها مي گويند يکي از سران اسرائيل همان شبي سکته کرد که احمدي نژاد در سازمان ملل صحبت کرد و گفت اسرائيل بايد از بين برود. وي سپس تريبون را به کائيدي نماينده پلدختر سپرد که وي نيز در سخنان کوتاهي حضار را به وحدت دعوت کرد و با بيان اينکه همه ما بايد به ريسمان الهي چنگ بزنيم، گفت؛ در اين برهه قرآن راه را براي نيروهاي ارزشي و اصولگرا مشخص کرده و بايد به ريسمان الهي چنگ بزنيم اگر جميعاً حرکت نکنيم به نتيجه نمي رسيم.

هادي مقدسي نماينده بروجرد ديگر سخنران اين مراسم بود که عمده اظهارات خود را به انتقاد از دولت هاي پيشين اختصاص داد و گفت؛ آنچه در سال 84 موجب به وجود آمدن پديده يي به نام احمدي نژاد شد، عدالت طلبي، خداجويي، حق نگري مردم و ولايت مداري کشور بود.

وي افزود؛ بر اساس همين بينش بود که مردم احساس کردند مملکت دارد از بين مي رود؛ در سال 84 و قبل از آن ملتي را که هشت سال در برابر نبرد با استکبار جهاني دفاع کرده و آن را پشت سر گذاشت، آنچنان ضعيف و از پا افتاده نشان داده بودند که از بين تمام گزينه هاي موجود روي ميز سران امريکا و پنتاگون، حمله نظامي در راس آنها بود.

مقدسي ادامه داد؛ تقصيري نداشتند، متاسفانه آنچنان عده يي به اسم ايراني و ايراني نما، مردم و بنيه دفاعي کشور را ضعيف جلوه داده بودند که آنها چون از ضريب هوشي پاييني نيز برخوردار هستند تصور مي کردند ملت ايران نيز مثل عراق و افغانستان با حمله نظامي از پا درمي آيد.

احمدي نژاد افلاکي مي انديشد

رحيمي نسب نماينده خرم آباد نيز محور سخنراني خود را خود احمدي نژاد قرار داد و با بيان اينکه «احمدي نژاد متواضع است و خاکي، ولي افلاکي مي انديشد»، تصريح کرد؛ ما با افتخار مي گوييم دنبال دولتي هستيم که ما را به حق خود که چند سال مغفول مانده و فراموش شده، برساند و اين عزم، اراده و نيت در وجود رياست جمهور است.

وي از قول خود به احمدي نژاد خبر داد و گفت؛ با عزم و راي شما، بيش از 70 درصد آراي استان مختص به احمدي نژاد بوده و اين قول را به وي داده ايم و با اين استقبال زمينه چهار سال آينده اين دولت را فراهم خواهيم کرد.

ادامه راه احمدي نژاد تا زمان ظهور

سپس نوبت به زارعي نماينده تهران رسيد که دعوت همتايان پارلماني اش را اجابت کرده و به لرستان رفته بود. وي در سخناني با بيان اينکه «احمدي نژاد نماد اصولگرايي است»، گفت؛ «ملت مي خواهد تصميم بگيرد کشور را به کدام سمت ببرد، آدمي که شجاع و نترس باشد، خاضع و پاکدست باشد، محروم دوست باشد، اين راه بايد نه براي چهار سال بلکه بايد تا ظهور امام مهدي(عج) ادامه يابد.»

حمله معلم اخلاق کابينه به هاشمي رفسنجاني

مرتضي آقاتهراني معلم معمم اخلاق کابينه اما به اصفهان رفت تا در مسجد بني فاطميه اين شهر و در جمع طلاب و مبلغان ديني حامي احمدي نژاد سخنراني کند.

البته وي در يک جمله تمام سخنراني اش را خلاصه کرد؛ «بندگي خدا حکم مي کند به فردي راي دهيم که خدا مي خواهد.» به گزارش رجانيوز وي نوک پيکان انتقاد را به سمت هاشمي رفسنجاني نشانه رفت.

آقاتهراني عدم حمايت «حمله هاي هاشمي رفسنجاني» به دولت را قابل توجيه ندانست و گفت؛ البته آقاي هاشمي يکي از استوانه هاي نظام است و رفتارش در حدي که از او توقع مي رود، نيست و ما از ايشان مي خواهيم علت اين رفتار خود را توضيح دهد.

نماينده تهران افزود؛ رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام در خطبه هاي نماز جمعه که مقدس ترين تريبون است، حتي يک بار از دولت حمايت نکرده است و هفته گذشته نيز در نماز جمعه داستان کلي اتفاقاتي را که در ژنو افتاد، تاييد کرد، ولي حتي يک بار از احمدي نژاد نام نبرد.

اين نماينده اصولگراي مجلس در خصوص علل عدم معرفي مفسدان اقتصادي اظهار داشت؛ احمدي نژاد اسامي مفسدان و مستندات خود را به قوه قضائيه ارائه داده اما به دليل اصل تفکيک قوا، رئيس جمهور اجازه دخالت در روند قضايي را ندارد.

وي سپس به نصيحت حاميان احمدي نژاد پرداخت و گفت؛ برخي گناهان لحظه يي هستند اما در مورد انتخابات اگر اشتباهي به کسي راي دهيم و او در مدت چهار سال رياست جمهوري اش هر اشتباهي انجام دهد، به گردن افرادي است که به او راي داده اند و آن دنيا بايد جوابگو باشند.

آقاتهراني با بيان اينکه احمدي نژاد حقيقتاً احياگر شعارهاي اول انقلاب بود، گفت؛ او به دنبال راي نيست بلکه به وظيفه خود عمل مي کند و لذا از ريختن آبرويش هراس ندارد. به نظر من احمدي نژاد چند بار صحيفه امام(ره) را مرور کرده است، پيشنهاد مي کنم شما هم اين صحيفه را بخوانيد زيرا ما کم کم امام را فراموش کرده ايم.

وي در بخش ديگري از سخنانش گفت؛ تا قبل از سال جديد همه مسوولان به خصوص وزير نيرو نگران وضعيت آب کشور بودند اما عيد امسال مقام معظم رهبري در خطبه نوروزي دعاي باران خواندند، کاري که قبلاً انجام نداده بودند و اثر آن را ديديم، کساني که حرف خدا را مي شنوند، خداوند نيز حرف آنان را مي شنود.

پيش بيني راي پايين

آقا تهراني در جمع اعضاي ستاد استان اصفهان احمدي نژاد گفت؛ راي بالا آوردن خوب است ولي راي اندکي که پاک باشد، ارزش بيشتري دارد. نگذاريد خودتان يا زيردستان تان عمل اشتباهي انجام دهند، هيچ وقت نگوييد هدف وسيله را توجيه مي کند، اين شعار منافقين خلق بود که سرنوشت آنان را ديديم، اگر درست عمل کنيد خداوند نيز به شما کمک خواهد کرد.

ديدار ثمره با شيوخ عرب خوزستان

سيدمجتبي ثمره هاشمي مشاور پيشين احمدي نژاد و يکي از نزديک ترين ياران وي در همين راستا به اهواز رفت. وي در اين سفر همراه سوداني نماينده اين شهر با سران قبايل عرب ديدار کرد که در حسينيه سيدالشهدا حضور يافته بودند.

قبل از آغاز سخنراني مجتبي ثمره هاشمي سوداني ضمن تشکر از حضور 150 نفر از نخبگان و سران عشاير در اين جلسه گفت؛ در اين وقت سال و در چنين ساعتي مردم خوزستان و همچنين عشاير به استراحت مي پردازند و از لحاظ زماني چنين وقتي مناسب برگزاري جلسه نيست ولي محدوديت زماني موجب شد در اين ساعت مراسم را برگزار کنيم، در کنار آن تبليغي هم براي برگزاري اين جلسه و حضور آقاي ثمره هاشمي نشده بود و يک آگاهي مختصر که بيشتر دهان به دهان بود، صورت گرفت با اين حال حضور گسترده شما در اين جلسه براي خود من تعجب برانگيز بود.

هنگامي که سخنان سوداني به اينجا رسيد يکي از سران قبايل عرب با صداي بلند گفت؛ ارزش احمدي نژاد و نزديکانشان خيلي بيشتر از اين صحبت ها است. من خود نسبت به حضور در اين جلسه احساس وظيفه مي کردم براي همين هم آمدم.

ثمره هاشمي نيز در اين ديدار وعده هاي حمايتي احمدي نژاد را ابلاغ کرد.
پروين احمدي نژاد؛ سخنان برادرم درباره مهدويت را تحريف کردند
پروين احمدي نژاد خواهر رئيس دولت نهم گفت برخي براي زير سوال بردن برادرش از فرهنگ مهدويت تعبير به خرافه مي کنند. خواهر محمود احمدي نژاد در گفت وگو با فارس اظهار داشت؛ برخي افراد براي زير سوال بردن رئيس جمهور و دين مداري دولت نهم با شبهه پردازي درباره مفاهيم ديني، از فرهنگ مهدويت که روح باورهاي ديني ملت ايران است تعبير به خرافه مي کنند. عضو جناح رايحه خوش خدمت در شوراي شهر تهران با تاکيد بر اينکه برخي، صحبت هاي رئيس جمهور را در مورد حضرت امام زمان(عج) تحريف مي کنند و بر اساس اين تحريفات، دولت را مورد انتقاد قرار مي دهند گفت؛ کسي حق ندارد باورها و اعتقادات ديني مردم را مسخره کند يا به دليل منافع سياسي خود آن را مسخره کند اما متاسفانه برخي حاضرند براي منافع خود از فرهنگ مهدويت تعبير به خرافه کنند.وي همچنين در خصوص ساده زيستي احمدي نژاد گفت؛ ساده زيستي احمدي نژاد براي مردم دور از ذهن نيست و از معدود مسائلي است که تقريباً در اين چهار سال نتوانستند آن را تخريب کرده و دروغ بخوانند.پروين احمدي نژاد اين موضوع را از نقاط قوت و برجسته دولت و شخص احمدي نژاد دانست و مدعي شد؛ فضاسازي هايي که در اين ايام و در نزديکي انتخابات صورت مي گيرد مبني بر اينکه فلان بودجه کجا رفت و گم شد يا هزينه ستادهاي مردمي احمدي نژاد از کجا تامين مي شود به خاطر همين است که مي خواهند اين صفت و ويژگي برجسته احمدي نژاد و دولت نهم را خدشه دار کنند.
انتقاد قاليباف از آمار دروغ


شهردار تهران با انتقاد از آمارهاي نادرستي که اين روزها اعلام مي شود و تاکيد بر اينکه «در ارائه آمارها آنقدر خرابکاري شده است که مردم آمار درست را نيز دروغ مي پندارند»، گفت؛ «چهار سال است که اداره امور شهر با خون دل انجام مي شود.»به گزارش مهر، «محمدباقر قاليباف» ديروز در نخستين همايش مسوولان امور ورزش شوراياري هاي محلات تهران که با حضور اعضاي شوراي شهر تهران برگزار شد، گفت؛ «در 30 سال اخير به اين نتيجه رسيدم که کشور نمي تواند دروازه هاي توسعه و پيشرفت را فتح کند مگر آنکه مديران و مجموعه تصميم گيران به اين باور برسند که در امور خود تصديگري را رها کنند و به امور تولي گري بپردازند. اين کار تفسير جمله امام (ره) نيز هست که «کار مردم را به خودشان واگذار کنيد» اما نمي دانم چرا کار مردم را مي خواهيم خودمان انجام دهيم.»وي از ارائه آمار اقدامات شهرداري خودداري کرد و افزود؛ در ارائه آمارها آنقدر خرابکاري شده است که آمار درست را نيز دروغ برداشت مي کنند. روزي که شهرداري را تحويل گرفتم ساختمان هيچ يک از نواحي در شأن مردم و شهرداري نبود اما امروز بيش از هزار نفر ليسانس به بالا در ساختمان هاي مناسب نواحي فعال هستند
پيام مقام معظم رهبري به نشست تحکيم وحدت
حضرت آيت الله خامنه يي رهبر معظم انقلاب اسلامي در پاسخ به درخواست اتحاديه انجمن هاي اسلامي دانشجويان- دفتر تحکيم وحدت- در پيامي به بيست و ششمين نشست سالانه اين اتحاديه، «اراده و نشاط و نيروي جواني» را عنصر تعيين کننده در مقابله با دشمنان «آزادي، استقلال و شرف ملي» خواندند.

به گزارش ايسنا متن پيام به اين شرح است؛

بسمه تعالي

جوانان عزيز دانشجو

در مسابقه ميان ملت ها به سوي آرمان هاي والا و نيز در مجاهدت براي رهايي از موانع طبيعي و هر آنچه به دست بدخواهان بر سر راه آزادي و استقلال و شرف ملي نهاده مي شود، اراده و نشاط و نيروي جوان، عنصري تعيين کننده است. در اين ميدان هاي خطير، حضور خود را برجسته و نهادينه کنيد. دل اميدوار به کمک خداوند و تن و جان فرمانبردار از راهنمايي و دستور قرآن و شريعت، برترين عامل موفقيت هاي شما در اين صراط مستقيم است، ان شاءالله. براي توفيق شما دعا مي کنم و شما را به خدا مي سپارم.

سيدعلي خامنه يي
واکنش بهزاد نبوي به خاطره احمدي نژاد از رجايي
بهزاد نبوي گفت در دولت شهيد رجايي انحلال سازمان مديريت و برنامه ريزي اصلاً مطرح نبوده بلکه عملکرد وزير تحميلي بني صدر مطلوب ارزيابي نمي شد.بهزاد نبوي سخنگوي دولت شهيد رجايي با رد اظهارات اخير احمدي نژاد مبني بر پيگيري انحلال سازمان مديريت و برنامه ريزي توسط دولت شهيد رجايي به قلم نيوز گفت؛ اصلاً در زمان شهيد رجايي چنين چيزي مطرح نبوده است. من در آن زمان نقش موثري در تدوين برنامه هاي شهيد رجايي داشتم و اثري از انحلال سازمان برنامه و بودجه در برنامه هاي ايشان نبود البته اين نکته را بايد يادآوري کنم که در زمان شهيد رجايي برنامه و بودجه به صورت وزارتخانه اداره مي شد و وزير داشت.وي افزود؛ داستاني که آقايان امروز به آن استناد مي کنند، مربوط مي شود به عملکرد وزير وقت برنامه و بودجه که مورد تاييد بسياري از وزراي اجرايي آن موقع مثل شهيد کلانتري، شهيد عباسپور، شهيد قندي و بقيه دوستان نبود. اين مخالفت هم به دليل تن ندادن اعضاي دولت به برنامه ريزي نبود بلکه مشکل در کند بودن تخصيص ها با وجود نبود کسري بودجه و احياناً اعمال سليقه در اداره برنامه و بودجه بود.
سمينار علمي انتخاباتي در دانشگاه تهران
گروه سياسي؛ سمينار دو روزه «از آرمان جمهوري اسلامي تا جمهوري اسلامي آرماني» با رويکرد ويژه به انتخابات رياست جمهوري دهم در آستانه دهه چهارم انقلاب از سوي انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه تهران و علوم پزشکي برگزار مي شود. در روز نخست اين سمينار که امروز در تالار شيخ انصاري دانشکده حقوق و علوم سياسي برپا خواهد شد، زهرا رهنورد به عنوان سخنران افتتاحيه به بيان نظرات خود خواهد پرداخت و محمدرضا بهشتي، اردشير اميرارجمند، احمد ميدري، حميدرضا جلايي پور، اشرف بروجردي و رحيم عبادي در خصوص موضوعاتي مانند ساخت دين در جامعه مدني، حکمراني خوب و فرهنگ تبعيض ديدگاه هاي خود را مطرح خواهند ساخت. (فردا) دوشنبه نيز چهره هايي مانند احمد مسجد جامعي، محمدرضا تاجيک، محسن امين زاده، محسن آرمين، بيژن زنگنه و اسحاق جهانگيري سخنراني خواهند داشت. ساعت شروع اين نشست 15/14 خواهد بود.
روايت ضرغامي از تذکر مسوولان ارشد نظام
عزت الله ضرغامي رئيس سازمان صدا و سيما در جلسه چهارشنبه مديران سازمان، از تذکر مسوولان ارشد نظام در جلسه خصوصي خبر داد.رئيس سازمان صدا و سيما همچنين در اين جلسه به صورت صريح از مديران صدا و سيما خواست از هرگونه اقدام و رفتاري که شائبه ارتباط آنها با نامزدها و جانبداري صدا و سيما در انتخابات را به وجود آورد، بپرهيزند.ضرغامي خطاب به مديراني که با آنتن مرتبط اند، گفت؛ «حتي اگر دوستان شما که در ستادهاي انتخاباتي فعالند، شما را براي خوردن چاي هم دعوت کردند، نپذيريد.»
دادگاه تجديد نظر صابري؛ امروز
رسيدگي به اعتراض حکم رکسانا صابري خبرنگار ايراني- امريکايي که از بهمن ماه سال گذشته به اتهام جاسوسي در بازداشت به سر مي برد، امروز در شعبه 14 دادگاه تجديد نظر استان تهران برگزار مي شود. عبدالصمد خرمشاهي در گفت وگو با ايلنا با بيان اين مطلب گفت؛ اميدوارم با توجه به لايحه دفاعيه و دفاعي که از اين لايحه ارائه مي دهم در حکم صادره تغييرات اساسي به وجود آيد يا اين حکم نقض شود. وي از احتمال حضور صالح نيکبخت در جلسه دادگاه به عنوان يکي ديگر از وکلاي صابري خبر داد و گفت؛ بنا به پيشنهاد بنده قرار شد صالح نيکبخت نيز در اين پرونده همکاري کند. هرچند تا اين لحظه نيکبخت موفق به اخذ امضا از سوي رکسانا صابري نشده است.
تاکيد بر نام خليج هميشه فارس
در دوازدهمين همايش اتحاديه سراسري کانون هاي وکلاي دادگستري ايران با صدور قطعنامه يي بر فارس بودن هميشگي خليج فارس، برگزاري دادرسي عادلانه با موازين کامل، حفظ استقلال کانون هاي وکلا و اصل مصونيت وکلاي دادگستري در مقام دفاع تاکيد شد.در اين قطعنامه که در دوازدهمين همايش اتحاديه در روزهاي شانزدهم و هفدهم ارديبهشت به ميزباني کانون اصفهان و چهارمحال و بختياري برگزار شد، آمده است؛ «اتحاديه اعتراض خود را نسبت به ادعاهاي بي پايه و اساس پاره يي از کشورها نسبت به جزاير ايراني خليج فارس اعلام و بر احترام به تماميت سرزميني کشورها و عدم مداخله در امور داخلي بر پايه اصول حقوق بين المللي تاکيد مي ورزد و اعتراض شديد خود را نسبت به استفاده از هر نامي به جز «خليج فارس» از جانب هر شخص حقيقي يا حقوقي، از جمله کانون بين المللي وکلاي دادگستري (IBA) اعلام مي دارد.»
عناوين اين صفحه
آقاتهراني؛ بندگي خدا حکم مي کند به فردي راي دهيم که خدا مي خواهد
پروين احمدي نژاد؛ سخنان برادرم درباره مهدويت را تحريف کردند
انتقاد قاليباف از آمار دروغ
پيام مقام معظم رهبري به نشست تحکيم وحدت
واکنش بهزاد نبوي به خاطره احمدي نژاد از رجايي
سمينار علمي انتخاباتي در دانشگاه تهران
روايت ضرغامي از تذکر مسوولان ارشد نظام
دادگاه تجديد نظر صابري؛ امروز
تاکيد بر نام خليج هميشه فارس

روزنامه اعتماد
طراحی و پیاده سازی نرم افزار : شرکت ارتباطات نوین فرانام